Для протидії пропаганді РФ: Євросоюз запустив новий проект

​Зовнішньополітична служба Євросоюзу запустила новий сайт для інформаційної протидії Росії в рамках кампанії «ЄС проти дезінформації».

«Сьогодні ми запускаємо наш новий сайт www.euvsdisinfo.eu, щоб надати вам єдине джерело, спрямоване на вирішення проблеми прокремлівської дезінформації», - йдеться на сайті, передають Патріоти України.

Портал розроблений оперативною робочою групою зі стратегічних комунікацій (East StratCom Task Force), створеною зовнішньополітичною службою ЄС в березні 2015 року. Як йдеться на сайті, він буде надавати, зокрема, інтерактивну статистику і контент англійською, російською та німецькою мовами.

У супровідній інформації сайту йдеться про те, що він створений в рамках кампанії «спрямованої на поліпшення прогнозування, розгляду і реагування на прокремлівську дезінформацію».

Проект курирує робоча група зі стратегічних комунікацій East StratCom Task Force. Вона була створена в березні 2015 року з метою «протидії російським дезінформаційними кампаніям».

Нагадаємо, що в листопаді 2016 року парламент ЄС прийняв резолюцію під назвою «Стратегічні комунікації ЄС як протидія пропаганді третіх сторін». Документ передбачає введення цензури проти цілого ряду російських ЗМІ.

Зовнішньополітична служба Євросоюзу в рамках кампанії «ЄС проти дезінформації» з вівторка запустила сайт англійською, німецькою та російською мовами.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...