Для подорожуючих: Прогноз погоди на понеділок в Україні та Європі

Українцям, які подорожуватимуть із біометричними паспортами, тепер варто цікавитися погодою не тільки у своїй країні.

Туристи у Європі. Фото: pixabay.comНародний синоптик Наталя Діденко вперше оприлюднила прогноз погоди для України та Європи після введення безвізового режиму. В понеділок, 12 червня, в ЄС очікується циклон, а в українських областях буде тепла і суха погода. Про це метеоролог написала у Facebook, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Циклон Карл, який зараз крутиться в Атлантиці, 12 червня переміститься до Швеції-Фінляндії і разом із своїми атмосферними фронтами почне активну дощову діяльність вздовж Литви, Естонії, Латвії, Польщі, Чехії аж до Швейцарії. Решта Європи - під впливом антициклону Анні. А це означає, що суттєвих опадів не передбачається. Хіба трохи покапає у Великобританії, Ірландії, Греції та місцями в Україні", - пише Діденко.

Вона зазначила, що температура в ЄС коливатиметься в межах +20+27 градусів, на півдні до +25+32, в Іспанії, Португалії місцями до +35+40, у північній частині Європи +16+22, Норвегія, Швеція, Фінляндія +10+16 градусів.

"В Україні завтра переважно сухо та тепло. Без істотних опадів, проте у Чернігівській, Полтавській, Сумській, Дніпропетровській областях, а ввечері також у Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській, місцями невеликі дощі. Впродовж дня +20+26, у південній частині до +28+29 градусів", - відзначила експерт.

Температура води у Чорному морі становитиме 19-22 градуси, в Азовському морі - 22-23 градуси, у Дніпрі біля столиці - 20 градусів. У Києві 12 червня буде сухо, сонячно і тепло, температура в межах +25+27 градусів.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...