Дівчину на світлинах у школі дражнили "жирафом", а зараз мріють про селфі із нею (фотофакт)

У 12 років американка Холлі Брут мала 182 см зросту через її незвично довгі ноги.

Школярка була вище всіх однолітків і більшості дорослих, вона незмінно привертала увагу, тільки приємного в тому нічого не було. Холлі відверто висміювали і дражнили - жирафом, каланчею і «дочкою Гуллівера», розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Для дівчинки, а потім вже і підлітка, подібне ставлення смерті подібно, але Холлі зуміла вистояти під градом глузувань. І навіть не запрацював комплекс неповноцінності, всупереч сподіванням недоброзичливців. Закінчивши школу, вона перебралася в ліберальний Нью-Йорк, де до людей з незвичайною зовнішністю зовсім інше ставлення.

І все раптом радикально змінилося - те, що заважало 14-річній Холлі, стало предметом гордості і джерела доходу для Холлі 20-річної.

Сьогодні Холлі студентка одного з вузів Нью-Йорка, вона прагне стати архітектором. А на життя заробляє сама, як затребувана модель. Довгі ноги дівчини перетворилися в її конкурентну перевагу, якою вона всіляко користується. І більше не бачить в цьому нічого ганебного.

Життя Холлі круто змінилося, наприклад, вона була внесена до Книги рекордів Гіннеса, як володарка найдовших ніг у Америці, побивши попередній рекорд на 1,7 см.

При зрості в 2 м дівчина не соромиться своєї висоти і навіть любить хизуватися на високих підборах . Виявилося, що у багатьох чоловіків прямо таки фетиш довгих ніг, тому нестачі уваги вона не відчуває.

Сьогодні Холлі Брут впевнена в собі, успішна жінка. Але ж колись вона ненавиділа свої ноги і прізвисько «жирафа».

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ездок, скорее, сломает себе шею": Росіяни показали "геніальний" винахід проти дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:02

"Щоправда, навряд чи подібне вітрило, причеплене з одного боку, врятує навіть від пращі. Їздок швидше зачепиться за гілку і зламає собі шию, що теж непогано", – зауважив він.

"У нинішньої молоді не країна головна цінність": Російський депутат видав чергову маячню про "правильний світогляд"

вівторок, 23 квітень 2024, 21:53

"А якщо завтра велика війна? А якщо завтра у похід? Хто воюватиме? В нас покоління 30 років виховувалося. У нас якась головна цінність? Життя – головна цінність!" А мене з дитинства виховували: у мене спочатку країна, потім мої рідні та близькі, потім ...