"Дякуємо, заощадимо": Трамп відповів Путіну за висилку понад 700 американських дипломатів з РФ

Так ррезидент США відповів президенту Росії за висилку кілька сотень американських дипломатів, оскільки Білий дім намагається скоротити витрати.

Про це Трамп заявив під час розмови із журналістами в його гольф-клубі в штаті Нью-Джерсі, повідомляють Патріоти України з посиланням на CNN.

У своїй першій відповіді на рішення Росії вислати сотні американських дипломатів з Росії Трамп заявив, що вдячний Путіну.

"Я хочу подякувати йому, тому що ми намагаємося скоротити наш фонд заробітної плати", - сказав Трамп.

"Немає реальної причини, щоб вони верталися назад. Я дуже вдячний, що ми змогли скоротити наш фонд заробітної плати Сполучених Штатів. Ми заощадимо багато грошей", - сказав Трамп.

Нагадаємо, 28 липня МЗС РФ оголосив про санкції проти американських дипломатів. Це стало відповіддю Москви на прийнятий Конгресом США законопроект про санкції проти Росії.

Росія вимагає у США до початку осені скоротити число своїх дипломатичних співробітників до 455 осіб. Також посольство США більше не зможе використовувати складські приміщення на Дорожній вулиці в Москві і дачу в Срібному Бору.

30 липня Путін заявив, що Росію повинні будуть залишити 755 працівників американських дипмісій. Державний департамент США висловив протест у зв’язку із санкціями Росії.

Нещодавно держсекретар США Рекс Тіллерсон заявив, що США ще не визначилися з заходами у відповідь на висилку Росією американських дипломатів, однак зроблять це до 1 вересня.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Чому коаліція держав Заходу не дала впасти на Ізраїль жодній іранській ракеті, але спокійно спостерігала, як російські ракети падають на Україну два роки?" - Олещук

вівторок, 16 квітень 2024, 9:48

"Отже, що українці дізналися за підсумками атаки Ірану на Ізраїль. По-перше, авіація держав-членів НАТО (США, Велика Британія, Франція) може підійматися за тривогою для захисту повітряного простору держави, яка у НАТО не входить. У тому числі - і за ме...

Дістане Москву та Петербург: Український вбивця авіаносців, військових баз та мостів збільшить радіус дії до 1000 км, - ЗМІ

вівторок, 16 квітень 2024, 8:38

Москві приготуватись: Україна збільшить далекобійність ракет "Нептун" до 1000 км і наростить їх виробництво в 10 разів