Деякі функції смартфонів, про які ніхто не знає

​У багатьох смартфонах існують функції, про які власники навіть не здогадуються.

Експерти вирішили розповісти про деякі з них, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Перша функція — клонування додатків. У нових версіях Android є пункт «Додаток-клон», де можна продублювати додаток одним натисканням. Підійде для тих, хто сидить в одній соцмережі під різними акаунтами.

Друга функція — скачування відео та аудіозаписів з YouTube. За замовчуванням Google приховує додатки, які дозволяють завантажувати відео з YouTube. Однак є інші розробники, які дозволяють це зробити. Варто завантажити додаток, а потім вказати або посилання на ролик, або знайти сам ролик через додаток.

Третя функція — перетворення смартфона в ваги. Варто завантажити спеціальний додаток, налаштувати його і можна дізнаватися вагу невеликих продуктів в магазині, наприклад, якщо захотілося купити одне яблуко.

Четверта функція — режим двох вікон одним натисканням. Для того, щоб включити багатоекранний режим, слід затиснути екранну клавішу списку завдань в потрібному напрямку, проте не кожен смартфон ще на це здатний.

П’ята функція — підключення смартфона до іншого смартфону. Завдяки функції One-Touch-Go до будь-якого сучасного смартфону можна підключити другий телефон. Для з’єднання до одного телефону підключається USB-female-перехідник, а до другого телефону — micro-USB-кабель. Після визначення телефонами кабелю і перехідника можна сміливо поєднувати їх між собою.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...