Чим ще можна збадьорити себе, окрім ранкової кави

​Багато хто впевнений, що кава - незамінний ранковий напій, щоб прокинутися і бути бадьорим і активним.

Бадьорого ранку!Однак існує кілька не менш смачних напоїв, які пробуджують організм не гірше ароматної кави, інформують Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Гарячий шоколад

У какао міститься величезна кількість вітамінів, які корисні для організму. До того ж, постійне вживання цього напою знижує ризик захворювання серцево-судинної системи.

Зелений чай

У цьому напої міститься кофеїн, який підбадьорить вас не гірше кави, також в ньому є чимало вітаміну С, йоду і заліза. Крім того, в зеленому чаї присутній танін - він пригнічує апетит, що дуже корисно для бажаючих привести себе в форму.

Імбирний чай

Такий чай не тільки підбадьорить, а й зміцнить імунітет. Тут найголовніше - правильно підібрати пропорцію, оскыльки смак у імбиру досить специфічний. Є у нього і ще одна користь - він буде відмінним помічником, якщо з ранку є проблеми з набряками на обличчі.

Фреші

Про користь свіжовичавленого соку і говорити не варто - вона просто незаперечна. Стакан такого напою дійсно підбадьорить з ранку, ще й наситить організм величезною кількістю вітамінів і мінералів.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

​І знову про свободу слова

вівторок, 30 квітень 2024, 15:52

Після включення Держдепом США питання свободи слова до проблемних в Україні – спостерігаємо якусь нездорову реакцію владних кіл. . То «прокинулись» і надіслали до Ради Європи заяву про обмеження цілої низки прав через запровадження воєнного стану. П...

"Це не має сенсу, тому що...": Луцький нардеп Палиця розповів, чому не ходить на засідання у Раду

вівторок, 30 квітень 2024, 14:00

Луцький депутат Ігор Палиця заявив, що не ходить на засідання у Раду, бо не хоче знаходитись під одним дахом з представниками колишньої ОПЗЖ. Про це повідомили журналісти Bihus.іnfo, передають Патріоти України. "У розпал війни сесійна зала Верховної Ра...