Чи врятують ногу? Лікарі зробили складну операцію постраждалій у вибуху в Києві жінці

​Наталії Целовальніковій, яка постраждала під час вибуху автомобіля в Києві, було зроблено операцію на нозі, але стан жінки, як і раніше, важкий.

Результат пошуку зображень за запитом "постраждала у вибуху у києві"Про це розповіло джерело з числа друзів сім'ї, передають Патріоти України, з посиланням на "Обозреватель".

"Була операція на нозі, нога поки при ній і, думаю, все буде добре, хоча, звісно, потрібен час", - повідомило джерело. "Наташа була в свідомості і все розуміла, і зараз вона у свідомості", - додав він.

Він також розповів, що в даний час Наталія знаходиться у важкому стані.

Журналісти поцікавилися станом 8-річної дочки Наталії, яка в момент аварії перебувала з нею. "З дівчинкою все добре, вона поки в лікарні. На опіки накладені бинти. Вона особливо нічого не пам'ятає, але їй ніщо не загрожує, вона йде на поправку", - відповіло джерело.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пропагандисти Кремля спробували видати шеврони з гербом і прапором Удмуртії за відзнаки "канадських найманців" ЗСУ, але щось пішло не так

четвер, 18 квітень 2024, 1:45

У сюжеті російського пропагандистського "Первого канала" шеврони із символікою російської Республіки Удмуртія подали як такі, що нібито належали "канадським найманцям" Збройних сил України. Про це 16 квітня в Telegram повідомило Udm-Info, передають Пат...

Захід багато років діє за схемою: контрольована ескалація, локалізація війни і стримування, - експерт-міжнародник

четвер, 18 квітень 2024, 0:30

"Теза про те, що Ізраїль захищають усі, а нас – ніхто, не витримує жодної критики, а лише відбиває рожевий світ, у якому живе частина суспільства", - пише політолог-міжнародник Ілія Куса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти Украї...