"Чужий": Мережу нажахала дитина, яка з'явилася на світ в Індії (фото, відео 16+)

Його так прозвали за схожість із космічною істотою з фантастичного фільму Рідлі Скотта.

Дитина народилася без вух і носа, а його широко розставлені очі сильно виступали з орбіт, повідомляють Патріоти України, посилаючись на The Sun.

Молода мати була приголомшена, коли вперше побачила свою другу дитину. "Його очі були червоними і величезними, він дивився на мене, а його ніс був пласким, і у нього не було вух.

Вона розповідає, що дитина народилася природним способом, але коли вона побачила її, то не могла повірити своїм очам.

Буквально на наступний день після народження, дитина померла. Після її смерті вона сказала, що не могла годувати його грудьми, коли він "дивився на неї".

"Я була настільки вражена, що не могла наважитися годувати його грудьми. Ми давали йому молоко ложкою. Він відмінно справлявся і спав, але не прокинувся наступного ранку", - додала вона.Батько хлопчика каже, що народження малюка було "божою волею". "У нас навіть не було часу, щоб відвезти його до лікарів. Ми вбиті горем. Але якби він вижив, яке б життя він прожив", - додає він.

Сусіди, дізнавшись про появу незвичайної дитини, почали брати в облогу їхній будинок, бажаючи поглянути на "інопланетне" дитя.

Новина про неймовірне народження облетіла сайти багатьох світових топ-ЗМІ і потрапила в картину дня по всьому світу. Користувачі інтернету були вражені дивною патологією і дивовижною схожістю на кіношного персонажа.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...