Чотири поради про те, як позбутись незручної літньої проблеми

Пітливість — одна з головних проблем літа. Фахівці кажуть, що її причини — не тільки в фізіології, а й в психологічних факторах.

Фото: invaders.com.uaЩоб позбутися від пітливості і насолоджуватися літнім одягом, Патріоти України пропонують дотримуватися простих правил.

Магній

Часто підвищена пітливість пов’язана з постійними стресами. Іноді стрес настільки сильно вливається в життя, що людина нервує, сама того не помічаючи.

Щоб прибрати фактор стресу, і, як результат, знизити пітливість, час від часу потрібно пропивати курс магнію. Він чудово впливає на нервову систему, і допомагає організму переносити стрес.

Ботокс

Якщо питання з пітливістю хочеться вирішити кардинально, можна зробити в зону пахв уколи ботокса. Звучить, звичайно, страшно, але по факту ботокс зменшує цю проблему на 6-8 місяців.

Як правило, для досягнення відмінного результату, вистачає однієї процедури.

Присипка

Щоб косметично прибрати проблему пітливості, а також захистити одяг від некрасивих жовтих плям, треба після прання в зону пахв насипати трохи дитячої присипки, і ретельно пропрасувати.

Під гарячою температурою присипка «проникне в тканину», і буде захищати одяг.

Волога серветка і лимон

Коли потрібна екстрена допомога, використовуй звичайну вологу серветку і частинку лимона. Метод використання простий: протри пахву вологою серветкою, а потім проведи частинкою лимона.

Дуже важливо, щоб на шкірі не було подразнення, а після гоління пройшло не менше доби, інакше шкіра почервоніє, а відчуття під час використання лимона будуть не найприємнішими.

Важливо: якщо тебе непокоять не мокрі плями, а лише запах, використовуй для зони пахв протигрибкові препарати. Ідеальний препарат допоможе підібрати лікар.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

​І знову про свободу слова

вівторок, 30 квітень 2024, 15:52

Після включення Держдепом США питання свободи слова до проблемних в Україні – спостерігаємо якусь нездорову реакцію владних кіл. . То «прокинулись» і надіслали до Ради Європи заяву про обмеження цілої низки прав через запровадження воєнного стану. П...

"Це не має сенсу, тому що...": Луцький нардеп Палиця розповів, чому не ходить на засідання у Раду

вівторок, 30 квітень 2024, 14:00

Луцький депутат Ігор Палиця заявив, що не ходить на засідання у Раду, бо не хоче знаходитись під одним дахом з представниками колишньої ОПЗЖ. Про це повідомили журналісти Bihus.іnfo, передають Патріоти України. "У розпал війни сесійна зала Верховної Ра...