Чхав він на людей: За кілька секунд до ДТП син Шуфрича ледь не збив кількох пішоходів (відео)

​Опубліковано відео з камер спостереження, які зняли машину Шуфрича за секунди до того, як вона збив пішохода.

На запису видно, як Bentley Шуфрича молодшого пролітає на великій швидкості один пішохідний перехід, мало не збивши двох пішоходів, повідомляють Патріоти України. У кадр також потрапила реакція перехожих.

Як повідомлялося, у суботу ввечері син народного депутата Нестора Шуфрича, Шуфрич Нестор Несторович, на автомобілі Bentley на пішохідному переході скоїв наїзд на пішохода, який постраждав з численними травмами госпіталізований.

Поліція відкрила за фактом ДТП кримінальну провадження за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху» Кримінального кодексу.

Суд може призначити синові нардепа Нестора Шуфрича, який збив людину на переході у центрі Києва, умовне покарання і великий штраф, заявив радник глави МВС Антон Геращенко.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...