Чергові випробування? У Північній Кореї стався новий землетрус

Магнітуда підземних поштовхів сягала 3,4.

Про це повідомляє "Інтерфакс", передають Патріоти України. У Китайському сейсмологічному центрі відзначають, що осередок землетрусу залягав на глибині 0 км.

При цьому у агентстві "Сіньхуа" звертають увагу на те, що землетрус, ймовірно, є результатом вибуху. Осередок землетрусу знаходиться у тій же частині КНДР, де були проведені попередні ядерні випробування.

У той же час у РФ зазначають, що після підземних поштовхів радіаційний фон у Примор'ї (російський регіон, який межує з КНДР) становить 12 мкР / год. Це відповідає звичайним показниками.

Південнокорейські сейсмологи також зафіксували землетрус поруч з ядерним полігоном КНДР. Однак вони припускають, що землетрус носив природний характер й не був пов'язаний з ядерним випробуванням.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...