Через затемнення астрологи віщують Трампу небезпеку

​21 серпня відбудеться повне сонячне затемнення, яке несе потенційно велику загрозу президентству Дональда Трампа.

Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Newsweek.

Так, за їхніми словами, під час затемнення Місяць відкине на США тінь шириною близько 115 км. Вперше з 1918 року тінь перетне весь континент і вперше з 1776 року тінь впаде тільки на Америку. Всього очікується, що затемнення триватиме не більше 2 хвилин.

"Президентство Дональда Трампа прирекли зірки, у всякому випадку, так стверджують астрологи. Вони вказують, що він народився під час місячного затемнення, що робить його більш чутливим до сили затемнень", - зазначає видання.

За словами астролога Уейда Кейвс, в зв'язку з деякими аспектами цього затемнення, багато його колег очікують якогось спаду, "обвалу", певних труднощів.

Ще один астролог Марджорі Орр зазначила в листопаді 2016 року, всього через чотири дні після виборів у США, що серпневе затемнення входить у той же сарос (ряд затемнень), що й аналогічні явища 1909, 1927, 1945, 1963, 1981 і 1999 років. У ці роки відбулися: спроби імпічменту Білла Клінтона і вбивства Рональда Рейгана, вбивство Джона Ф. Кеннеді, атомні бомбардування Хіросіми і Нагасакі, смерть Франкліна Д. Рузвельта, заворушення у Чикаго з вибухами і спробою вбивства президента Вільяма Тафта, йдеться у статті. "Безумовно, це затемнення віщує насильство в тій чи іншій формі", - акцентує Орр.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Цифрову речницю МЗС покусав бухгалтер радянського колгоспу? - Віктор Трегубов

неділя, 5 травень 2024, 0:00

"Подивився на створену за допомогою штучного інтелекту цифрову речницю МЗС. Посміявся від того, як у маминих зігомьотів горить, що вона мулатка. Концептуально справді сподобалось. А потім включив звук і горіти стало вже в мене. Бо жоден ШІ не виглядати...

Путін розшукує Зеленського і Порошенка. Видається смішно, але мене це не смішить, - Арсеній Яценюк

субота, 4 травень 2024, 23:44

"Путін розшукує Зеленського і Порошенка. Видається смішно. Мене як першого чинного прем'єра, якого Росія подала в Інтерпол і абсурдно звинуватила в убивствах 30-ти російських військовослужбовців у Чечні, це не смішить. Такі дії – це не просто політична...