Через потужні зливи у Кубані час пересідати з машин на човни (фото, відео)

​Користувачі соцмереж почали публікувати численні свідчення того, що відбувається, скаржачись на погоду і погану роботу зливових стоків.

Підтоплені виявилися курорти Чорноморського узбережжя - Анапа, Геленджик, село Дивноморське, а також Новоросійськ. У Дивноморське дощ залив місцевий ринок, повідомляють Патріоти України. Очевидці в соцмережах відзначили, що вода там стояла по кісточки, і така ситуація повторюється з року в рік.

У Геленджику вулиці після зливи перетворилися на річки. Однак нарікали на погоду далеко не всі. Деякі інтернет-користувачі написали, що опади на Кубані були довгоочікуваними.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...