Буревій "Ірма" знищив карликову острівну державу (відео)

Буревій Ірма вчора пронісся повз острови Барбуда і Сент-Мартен у Карибському морі, спричинивши тотальні руйнування.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на видання AFP.

Зазначається, що французька частина Сент-Мартена зазнала найбільшої люті шторму. За словами місцевої влади, тут було знищено 95% інфраструктури. Понад те, загинуло щонайменше 6 людей.

На острові Барбуда ситуація також залишається невтішною. Там в результаті урагану загинула одна людина, за попередньою інформацією, це була дитина, чия сім'я намагалася дістатися до більш безпечного місця.

"На відновлення підуть роки", - заявив прем'єр-міністр острівної держави Антигуа і Барбуда Гастон Браун.

Чиновник підтвердив, що ураган забрав щонайменше одне життя на острові, а вчора, 6 вересня, щонайменше семеро людей загинули на заморських територіях Франції.

Якщо збудуться прогнози метеорологів і на вихідних близько Барбуди пройде ще один шторм під назвою "Хосе", то всіх жителів острова доведеться евакуювати.

Точного шляху урагану метеорологи поки не можуть передбачити, але передбачається, що до суботи він досягне півдня Флориди. У цьому штаті, як і в Пуерто-Ріко, оголошено надзвичайний стан.



Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...