Букмекери "призначили" переможця цьогорічного Євробачення

І вже повним ходом приймають ставки.

Франческо Габбані - один з фаворитів конкурса. Фото: nv.ua

На даний момент перемогу пророчать Італії, яку представляє Франческо Габбані з піснею Occidentali's Karmа, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Друге місце може зайняти Болгарія, яку представляє 17-річний Крістіан Костов з піснею Beautiful Mess, а третє - шведський співак Робін Бенгтссон з піснею I Can not Go On. Україна, яку представляє рок-гурт О.torvald, на даний момент посідає 23 місце у загальному рейтингу.

Нагадаємо, що Євробачення пройде в Києві в Міжнародному виставковому центрі. Півфінали пройдуть 9 і 11 травня, а фінал - 13 травня.

Список учасників з різних країн.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...