Бухий? У мережі обговорюють фотографію "дивного" Путіна

​Світлина була зроблена під час візиту Путіна в Угорщину, де він взяв участь в церемонії відкриття Чемпіонату світу з дзюдо.

Її опублікував в Twitter журналіст "Комсомольської правди" Дмитро Смирнов, який входить у кремлівський пул, передають Патріоти України.

Фото викликало неоднозначну реакцію користувачів соціальних мереж, які припустили що президент РФ п'яний.

"Коли росіяни просять поїсти, а ти малюєш на долоньці контур Криму і насичуєш їм свій народ", "Кого ви поставили замість Путіна? Оченята вирячені, тупі. Хіба такий вираз обличчя може бути у мужа державного?))", - пишуть користувачі соцмережі.

Російський президент зустрівся з прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном, якого пообіцяв познайомити з теорією дзюдо. Орбан в свою чергу зазначив, що в Угорщині випустили спеціальні книги з цього бойового мистецтва, співавтором однієї з яких є російський президент.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...