Буйна китаянка побила водія прямо через вікно автобуса (відео)

На дорозі в Китаї водійка легкового автомобіля, посварившись з водієм автобуса, залізла до нього в салон через вікно і напала на свого опонента.

СкриншотЦе сталося 23 червня на одній з вулиць міста Ченду в провінції Сичуань. Причиною конфлікту став небезпечний маневр жінки, яка "підрізала" автобус, ледь не зачепивши його, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Обидва транспортні засоби зупинилися, і водії вступили в словесну перепалку. Потім жінка вийшла з автомобіля і продовжила скандал, забравшись на капот.

Після цього автолюбителька залізла в автобус через відкрите вікно і почала бити водія, який, в свою чергу, почав давати кривдниці стусани у відповідь. Учасників бійки розняли пасажири.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...