Британська прем'єрка припустилась кумедної обмовки (відео)

Вона сказала, що має намір боротись зі світовим туризмом.

Фото: укроп.org

Очільниця британського уряду Тереза Мей припустилась кумедної обмовки під час свого виступу перед мешканцями Вельса – вона переплутала слова «туризм» та «тероризм», так що у підсумку заговорила про «світову боротьбу з туризмом», з усмішкою повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«Ми хочемо складати торговельні угоди по всьому світу для експорту британських товарів та послуг. Ми хочемо вести за собою світ до запобігання туризму», - мовила британська прем'єрка.

В тому ж виступі Тереза Мей торкнулась теми боротьби з работоргівлею у сучасному світі та національну безпеку, тому журналісти здогадались, що вона, говорячи про туризм, мала на увазі тероризм.

Британські ЗМІ підкреслюють, що прем'єрка не звернула увагу на власну помилку, а може і зауважила, то не стала виправляти та «незворушно продовжила промову».

А от уважні користувачі мережі все почули. Вони жартівливо почали закликати прислухатись до голови держави й дати відсіч армії туристів, озброєних селфі-палками, а також переробили офіційний логотип країни, додавши перед написом «Ласкаво просимо» жирне «НЕ».

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...