Бразилець витратився на те, щоб стати схожим на корейця

Мабуть про подібне наші предки казали: "Собаці нема чого робить - вона сраку лиже".

Фото: rusjev.net

Як би американські фільми для підлітків не переконували, що важливо залишатися собою в будь-якій ситуації, багатьом людям так і хочеться стати кимось іншим. У м'якому випадку - «поліпшеною» версією себе. А в гіршому - і зовсім приміряти чуже обличчя. На тому і стоїть багатомільйонна індустрія пластичної хірургії. Ось і простий бразильський хлопець думав-думав, і вирішив стати ... корейцем. А що з цього вийшло, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За останні 8-10 років Південна Корея стала найпопулярнішим туристичним напрямом і справжнім культурним феноменом. Яскрава поп-музика, трохи наївно-дитяча мода і сентиментальні серіали звертають мільйони молодих людей в затятих фанатів «корейщіни». Любити щось - це прекрасно. Але часом ніжні почуття до всього модно-корейському набувають відтінку одержимості. Що і сталося з бразильцем по імені Xiahn.

Xiahn - це не справжнє ім'я, а псевдонім на манер зірки корейського попа. Його бразильський студент взяв після того, як пережив 10 пластичних операцій «по зміні національності». За три з гаком тисячі доларів Xiahn змінив овал обличчя, форму носа і, найголовніше, розріз очей. А все заради того, щоб з блакитноокого блондина перетворитися в корейського хлопця з глянцевої обкладинки.

Одержимість зірками дорама, K-поп і їх стилем почалася після того, як хлопець відучився семестр за обміном в південнокорейському Пусані, другому за величиною місті після Сеула. Місцеві стандарти краси і повсякденне ставлення до пластичної хірургії так вразили Xiahn, що він теж вирішив стати «гарним корейцем». Правда, дещо екстремальним способом.

Після серії операцій, розпочатих у 2014 році, Xiahn змінився до невпізнання. Зате тепер він щасливий і продовжує зніматися в численних фотосесіях. «Я не шкодую про те, що зробив, але більше операцій не планую», - говорить бразильський кореєць журналістам.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...