Браузер Chrome блокуватиме набридливе відео

​Починаючи з січня 2018 року браузер Chrome, що розробляє Google, перестане автоматично відтворювати відео зі звуком.

Як повідомляється в офіційному блозі проекту Chromium, в 63-й версії програми (вийде в жовтні) з'явиться нова настройка, яка дозволить "заглушати" цілі сайти, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Користувачі зможуть самі вибрати, на яких сторінках слід дозволити програвання звуку в автоматично відтворюваних відео, а на яких - дозволити. У наступній, 64-й версії Chrome, запланованої до виходу на початок 2018 го, звук буде включатися тільки тоді, коли користувачі "проявлять інтерес" до медіафайлів.

Попри те що "Автовідтворення прискорює і полегшує споживання контенту в Інтернеті", заявляють в Google, несподіваний запуск медіа з гучним звуком, наприклад реклами, "є однією з тих проблем, які найчастіше турбують користувачів", оскільки вона "може використовувати дані , споживати енергію і створювати небажані шуми під час серфінгу ".

Блокування звуку буде доступне як в настільній, так і мобільного версіях Chrome.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...