Бойовики Талібан несподівано проникли на військову базу та влаштували там криваву бійню

Це сталось у передмісті Мазарі-Шаріфа. Загинуло щонайменше 140 військових.

Фото: podrobnosti.ua

Поява бойовиків стала несподіванкою внаслідок використання ними форми урядової армії, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Вони безперешкодно в'їхали на територію бази на військових автомобілях та влаштували стрілянину.

Нападники застосували гранатомети т стрілкові зброю. Всього у операції взяли участь близько 10 талібів. Проте, вони застали військових зненацька. В момент нападу, частина з них виходила з мечеті після намазу, а ще частина обідали у їдальні.

Не виключено, що число загиблих буде збільшуватись. Серед військових багато поранених.

Раніше у Вашингтоні повідомляли про 50 загиблих в результаті нападу талібів на базу.

Спікер Талібану заявив, що напад на базу це помста за низку вбивств командирів руху на півночі Афганістану.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...