Боєць АТО вимагає, щоб поліція знищила вбивць ветеранів у Дніпрі

За результатами перестрілки 24 липня в Дніпрі поліція повинна показово розправитися з бандитським угрупуванням, або ветерани АТО влаштують проти злочинців самосуд, який підтримає громадськість.

Дмитро БабкінПро це написав командир взводу бригади швидкого реагування Нацгвардії Дмитро Бабкін в Facebook, передають Патріоти України.

"Поліція діє показово. Приймає радикальні заходи і розносить угруповання стріляючих автоматників... Для всіх, в тому числі і їх пахана, реальні максимальні терміни, конфіскація майна, репресії щодо дружніх бізнес-структур та інше. Всім неповадно має бути на довгі роки! " - заявив він. Далі публікуємо матеріал мовою оригіналу.

По мнению комзвода, если это дело "спустят на тормозах", будет реализован второй вариант, по которому ветераны возьмутся за правосудие самостоятельно.

"АТОшники разносят нах...й осиное гнездо и еб...шат "братву" из всего, что законно и незаконно. Еб...шат на поражение! Жгут офисы, гонят ссаными тряпками сочувствующих, стригут налысо их подруг, уничтожают имущество, выгоняют за границу их детей и родственников. При втором варианте общество берет ответственность на себя и заступается за АТОшников! Никаких репрессий и тяжких последствий для участников второго варианта быть не должно", – отметил он.

Бабкин добавил, что между первым и вторым вариантами развития событий должен быть временной промежуток, чтобы власти смогли реализовать "вариант номер раз".

"Дело уже не в том, с чего все там в Днепре началось и кто кому должен шиллинг, а в том, что бандиты опять (после Майдана) поднялись во весь рост и срут на новое украинское общество, попирая его ценности, показательно расстреливая людей на улицах наших городов, тем самым возвращая нас в дремучее средневековье... Лично я готов участвовать в "крестовом походе" с оружием в руках на дегенератов родом из 90-х. Предупреждаю!" – подчеркнул он.

По мнению Бабкина, Украина ожидает таких поступков от участников АТО.

"Мы не должны участвовать в корпоративных разборках и выступать на чьей-либо стороне в хозяйственных спорах, мы не должны выступать на стороне кремлевского зла, ставя ультиматумы законно избранной нами же власти. Но мы должны и можем засучив рукава в очередной раз заступаться за людей и защищать Конституцию Украины, в которой человеческая жизнь – высшая ценность!" – подытожил он.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пролунав вибух і почалася пожежа: У Бєлгороді на будинки впала ракета, яку окупанти запускали по Харкову

субота, 4 травень 2024, 18:14

У російському Бєлгороді вдень у суботу, 4 травня, пролунали вибухи, після чого загорілися будинки. Місцева влада повідомляла про ракетну загрозу. Про це написав губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков, передають Патріоти України. За його вер...

"Вона спілкується російською, але вона за Україну": Співак Андрій Кравченко заступився за Славу Камінську

субота, 4 травень 2024, 17:44

Співак Андрій Кравченко в інтерв'ю Аліні Доротюк прокоментував свою співпрацю зі співачкою Славою Камінською, яка у 2023 році заявила, що не планує повертатися в Україну, і заступилася за російську мову, передають Патріоти України. Кравченко записав ду...