Ближче до народу: Степан Полторак проїхався у справах на метро (фото)

​Разом з міністром у підземці прокотився і його помічник Юрій Бірюков.

Міністр оборони Степан Полторак приїхав на репетицію військового параду до Дня Незалежності у середу, 16 серпня, на метро. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу "Київського метрополітену".

Спуститися в метро голові Міністерства оборони довелося через часткове перекриття руху транспорту по Хрещатику. Разом з Полтораком на метро прокотився і його помічник Юрій Бірюков.

Як повідомлялось, на День Незалежності у столиці пройде військовий парад. Також у Києві проведуть репетицію святкового салюту до Дня Незалежності.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...

"Перевзувся!": На росТБ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 20:44

Російські пропагандисти звинуватили колишнього президента США Дональда Трампа в тому, що він “перевзувся”. На думку рупорів Кремля, він повинен був завадити виділенню Україні військової допомоги. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст т...