Біжи, Іван, біжи: Росіянина ледь не розірвали мешканці іншого континенту

Заморський гість примудрився смертельно образити мексиканців.

Скриншот

Натовп жителів мексиканського міста-курорту Канкун спробувала лінчувати нахабного росіянина, з розумінням передають Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.

Причиною нападу стала серія відео, яке Олексій Макєєв публікував на YouTube. Він без приводу ображав оточуючих, в тому числі жінок і дітей, записував свої дії і викладав в інтернет, повідомляє ТАСС.

Біля будинку, де проживав росіянин, ввечері в п'ятницю, 19 травня, почали збиратися обурені городяни. Вони змусили Макєєва покинути будинок і почали його бити.

Протягом довгого часу натовп не робив спроб напасти на росіянина, обмежуючись лише словесною перепалкою. Однак після звістки про поранення мексиканця люди увірвалися в його будинок і стали кидати важкі предмети в Макєєва, який вибіг на дах свого невисокого будинку.

За деякими даними, Макєєв в ході конфлікту поранив мексиканця. «Він стріляв, два постріли в груди влучили, невідомо, вижив той чи ні. Макееву пощастило, що натовп не розірвав його прямо на місці », - розповів журналістам росіянин Олександр Толмачов, що проживає в Канкуні. Він уточнив, що, за наявною інформацією, поранений в сутичці мексиканець помер.

Як повідомив, у свою чергу, російський консул в Мехіко Дмитро Болбот, Олексій Макєєв - вельми відомий персонаж, причому в Росії про нього знімали передачу «Щиросердне зізнання», в якій стверджувалося, що він психічно хворий. «Там розповідалося, як він нападає на росіян на батьківщині, і що його примусово лікували», - пояснив дипломат.

Співробітникам поліції вдалося врятувати росіянина від розправи. Він побитий, але його життю вже нічого не загрожує.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...