Biersafe: У мережі показали холодильник для часів апокаліпсісу

Якщо раптом трапиться апокаліпсис, люди повинні будуть врятувати найнеобхідніше, подумали в німецькій компанії Biersafe і створили... охолоджуючий «бункер» для пива.

Фото от "Популярная механика"

Звичайно, пиво можна охолодити і в звичайному холодильнику, але навіщо витрачати дорогоцінне місце й електрику, коли є такий практичний і простий «бункер», передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Biersafe являє собою тубу з товстого пластика, яку потрібно зберігати під землею (для цього доведеться викопати яму глибиною приблизно 1,16 м). Пристрій вміщує в себе 16 пляшок пива, а в верхню частину стійки вбудована відкривачка.

Компанія також пропонує купити набір, в який увійде не тільки сам «бункер», а й всі необхідні інструменти для викопування ями та подальшого підтримання температури (влітку місце, де зарита туба, пропонується поливати).

До речі, творці Biersafe відзначають, що така покупка обов'язково вам окупиться: ви зможете щорічно економити до 100 доларів на електриці.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В окупантів було багато вбитих та поранених: Радник мера Маріуполя розповів цікаві подробиці щодо удару по базі в селищі Бабах-Тарама

неділя, 28 квітень 2024, 18:42

У ніч на 24 квітня атакували базу окупантів у селищі Бабах-Тарама за 40 км від окупованого Маріуполя. Приліт збігся в часі з повідомленнями у західних ЗМІ, що цього дня українці вперше використали далекобійні ATACMS. Радник міського голови Маріуполя Пе...

"Ця зброя ще буде виготовлятися": Дипломат пояснив, що для України значать два пакети допомоги від Пентагона

неділя, 28 квітень 2024, 18:28

Юрій Щербак, колишній Посол України в Ізраїлі, США, Канаді, пояснив, що для України значать два пакети допомоги про які заявляв міністр оборони США Ллойд Остін, передають Патріоти України. "Під час останнього засідання Rammstein Ллойд Остін, міністр об...