Безглузда смерть під колесами потяга: У Москві загинула онука Хрущова (відео)

77-річна жінка потрапила під електричку.

Фото из Сети

Інцидент стався на станції «Сонячна» Київського напрямку МЗ. За словами джерела, 77-річну Юлію Хрущову збив поїзд Внуково - Москва, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У прес-службі управління МВС на транспорті по ЦФО підтвердили факт смерті жінки 1940 року народження, не уточнивши подробиць. У довідковій службі столичної швидкої допомоги РІА Новини підтвердили кончину жінки з таким ім'ям і віком. «Юлія Леонідівна Хрущова в віці 77 років сьогодні померла», - повідомив співрозмовник агентства.

Через певний час ЗМІ розповсюдили відео з місця події.


Юлія Хрущова народилася в 1940 році в родині Леоніда Хрущова, сина майбутнього першого секретаря ЦК КПРС Микити Хрущова. У 1943 році Леонід Хрущов, тодішній льотчик-винищувач, не повернувся з бойового завдання. Після цього Микита Сергійович удочерив дівчинку.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ексзаступник начальника Генштабу назвав найкращий напрямок для контрнаступу ЗСУ

неділя, 28 квітень 2024, 14:50

Найвдалішим рішенням буде почати контрнаступ Сил оборони України з лівобережжя Дніпра, а далі перейти на південь у напрямку Криму. Таку думку висловив ексзаступник начальника Генерального штабу Збройних сил України, генерал-лейтенант Ігор Романенко, пе...

Українські партизани розвідали одну з найбільших баз окупантів у Джанкої

неділя, 28 квітень 2024, 14:03

Агенти партизанського руху "Атеш" розвідали одну з найбільших нафтобаз росіян у тимчасово окупованому Джанкої. Об’єкт під посиленою охороною. Про це інформує рух "Атеш", передають Патріоти України. Партизани зазначили, що протягом багатьох місяців, ще ...