Без макіяжу та зачіски: У мережі з'явилися незвичайні знімки 70-річної Софії Ротару

​Шанувальники зауважили, що їхній кумир і в природному образі має чудовий вигляд.

Невістка Софії Ротару опублікувала на своїй сторінці в Instagram фотографію знаменитості без макіяжу і зачіски, повідомляють Патріоти України.

“До речі, без косметики Соня-старша теж добре виглядає. Респект!”, “70 років говорите? Ротару, схоже, придумала спосіб зупиняти час, якій над нею не владний”, – захоплюються користувачі.

За словами самої співачки, залишатися в прекрасній формі їй допомагають спорт, здорове харчування, позитивне ставлення до життя і любов до людей. “Швидше за все, естетична медицина та пластична хірургія також не залишилися осторонь, але Софія Михайлівна вважає за краще про це не згадувати”, – зазначають ЗМІ.

7 серпня Софії Ротару виповнилося 70 років. Як повідомлялося, популярна артистка полетіла святкувати ювілей на курорт мільярдерів – в Сардинію. Співачка разом з сином Русланом, невісткою Світланою, онуками і сестрами вирушили на курорт на приватному літаку.

Артистка і її близькі зупинилися в одному з готелів, де часто відпочивають забезпечені люди з усього світу.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....