Батько п'ятьох дітей довів через суд, що то діти не його

"Я не я і хата не моя".

Фото: depositphotos.com

Минулого тижня, пишуть російські ЗМІ, тижня до суду надійшов позов від 39-річного жителя Омська, який вирішив оскаржити батьківство на п'ятьох дітей. Чоловік пояснив, що, за його розрахунками, малюки були зачаті, коли він, моряк за професією, знаходився в навігації, з подивом повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Ще одним вагомим аргументом стали сімейні фотографії - як виявилося, сини і дочки зовсім на нього не схожі. Щоб розвіяти всі сумніви, суд зобов'язав моряка провести експертизу ДНК. За неї, до речі, чоловікові довелося віддати близько 50 тисяч рублів.

Однак вкладення були не марні - як виявилося, він дійсно не є батьком, і тепер йому не потрібно платити аліменти, адже з дружиною він розлучився. Постанова суду набуде чинності 5 травня. Чи буде невірна дружина його оскаржувати, поки невідомо.

Незважаючи на анекдотичний присмак цієї історії, вона досить сумна. Деякі дослідники сімейних відносин вважають, що майже 30 відсотків чоловіків виховують не своїх дітей, не знаючи про це.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...