Баба з виборів - кандидатші легше: Ле Пен після закриття виборчих дільниць вшкварила танок (відео)

Мабуть прийшла пора прожигати кремлівські мільйони.

Скріншот

Марін Ле Пен після з тріском програного другого туру президентських виборів вирушила в нічний клуб, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Мабуть це саме той випадок, коли краще танцювати ніж обиратись.

Відео з танцями Ле Пен з'явилося в YouTube. Відзначимо, 48-річна Ле Пен танцювала під знамениту пісню Joan Jett & The Blackhearts.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...