Австралійский вбивця придумав неординарний спосіб роками не попадатись правоохоронцям

Найбільш розшукуваний вбивця Австралії Малкольм Надьон шість років ховався в зоопарку. Щоб вижити чоловік крав їжу у тварин.

Як повідомляють Патріоти України з посиланням на Daily Mail, Надьон скоїв подвійне вбивство в 2005 році, а також звинувачувався в посяганні на статеву недоторканість 15-річної дівчинки.

Він вирішив сховатися від правоохоронців, оселившись в зоопарку. Надьон крав банани, що призначалися слонам, а також брав прострочені продукти зі сміттєвого бака за рестораном, а спав поруч з носорогами.

Чоловікові вдалося ховатися до 2012 року. Одного разу один із співробітників зоопарку поскаржився на дивні інциденти, які стали відбуватися на території звіринця. Він зауважив, що хтось використовував мішки зі слоновника, також стали пропадати молоко і хліб.

Одна з працівниць помітила чоловіка, він представився їй другом іншого працівника зоопарку. Жінка розповіла про це керівництву зоопарку, яке викликало поліцію. Охоронці порядку стали активно патрулювати зоопарк.

Так як доступ до їжі був перекритий, Надьон відірвав голову галапагоської черепахи і з'їв її нутрощі. В результаті Одягну вдалося втекти з території зоопарку, зловили його тільки в 2012 році. Суд засудив його до довічного ув'язнення.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...