Анатолію Пашиніну - 39: Журналісти дізналися, як зірка російського кіно потрапила на передову (фото, відео)

​Російському та українському акторові Анатолію Пашиніну, який став добровольцем української армії в зоні АТО, 15 вересня виповнилося 39 років.

Анатолій Пашинін. Фото: Facebook Андрія Цаплієнка

У День народження зірки Патріоти України нагадують про найважливіші події його життя і про перехід з професії актора у військову справу заради захисту України.

Ряди добровольців Збройних сил України Пашинін поповнив не так давно - про його участь в АТО стало відомо в кінці серпня 2017 року. В цілому він служить на передовій вже більше місяця. Цьому рішенню передував переїзд в Україну з Росії, активна підтримка Євромайдану, поїздки в якості волонтера на фронт і в госпіталі, а також зустріч в 2014 році з одним із захисників Донецького аеропорту "кіборгом" Євгеном Жуковим (позивний "Маршал"). Тоді він висловив своє захоплення героїзмом українських військових, а згодом сам вирішив поповнити їхні ряди, пояснивши свій вчинок "покликом крові і землі, де народився і виріс".

Тим більше, що Пашинін виріс в родині військових - своє життя армії присвятили його батьки і рідний брат Костянтин, який і зараз є діючим офіцером Військово-повітряних сил Збройних Сил України та учасником АТО.

До слова, народився Пашинін на території України - в місті Світловодську Кіровоградської області, а дитинство провів в Запоріжжі, де закінчив школу і вступив відразу на два факультети Запорізького індустріального інституту: металургії та охорони навколишнього середовища і економічний.

Пізніше майбутній актор вирішив переїхати в Москву, де став студентом Вищого театрального училища імені Щепкіна.Свою першу роль отримав в епізоді фільму "Левова частка", а його першою головною роллю стала роль боксера Пашки в серіалі "Провінціали".

Наступною головною роллю актора стала роль негативного героя Міні у фільмі "Інструктор". Найбільшу популярність Пашиніну принесла роль простого сором'язливого хлопця Діми в серіалі "Ундіна".

Для серіалу "Вогнеборці" акторові довелося вивчити ази пожежної справи у професіоналів. Ще одним професійним проривом актора стала роль Михайла в фільмі українського виробництва за мотивами твору Івана Франка "Украдене щастя". Тут йому дуже знадобилося вільне володіння українською мовою.

У 2006 році актор зіграв роль військового - старшого лейтенанта Дороніна - в серіалі про долю російських десантників в гарячій точці шостої роти в Чечні "Грозові ворота".

Також Пашинін знявся в таких відомих фільмах як "Ми з майбутнього", "Відданий друг", "Ґудзик", "Будинок з сюрпризом", "Шукачі пригод" та інших стрічках.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...