Американські учені дійшли нових висновків щодо того, яким має бути режим сну

​Дослідники провели експерименти з 60 добровольцями Гарвардського університету, після чого зробили несподівані висновки.

Фото из открытых источников

Вони розвінчали міфи про традиційний режим сну, що не впливає на нормальне самопочуття людини, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости..

Було відзначено, що головним принципом хорошого відпочинку залишається 7-годинний режим, але для цього не обов’язково лягати спати о 10 годині вечора. Навіть сон після півночі при дотриманні графіка здатний відновити сили організму. Дослідження показали, як студенти з недосипанням гірше засвоювали матеріали, ніж їх однолітки, які мають повноцінний відпочинок.

Порушений режим сну стає причиною набору зайвої ваги через неправильний обмін речовин при нерегулярному харчуванні і перекусі. Правильне використання нічного відпочинку робить людину успішною в житті, тому що він привчив себе до такого ритму. Також безсоння сигналізує про проблеми зі здоров’ям, де потрібна допомога лікаря.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, — DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...