Американська співачка пишається своїм українським походженням (фото)

Козацькому роду нема переводу.

Фото: obozrevatel.com

Відома американська співачка Ніколь Шерзінгер поділилася сімейною світлиною і розповіла про своє українське коріння, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

38-річна відома R&B-співачка, танцівниця і фотомодель може похвалитися цікавим походженням - в ній змішалися філіппінська, гавайська й українська кров.

Днями в своєму Instagram артистка поділилася фотографією зі своєю українською бабусею і гавайською тіткою.

"Моя сім'я. Моя охана (гавайське значення слова сім'я) складається з найсильніших жінок на землі. Зроблена з сотень, але ці двоє її представляють! Гавайська та українська королеви! Воїни з найбільшими серцями та з найсильнішою вірою! Люблю вас", - підписала фото Ніколь.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...