Американець вісім років ховав труп дружини у холодильнику, щоб збагатитись

Таємниця розкрилася, коли чоловік помер.

Фото з відкритих джерелРодичі померлого в 2010-му мешканця Флориди дали згоду на компенсацію державі суми грошових коштів, отриманих цим шляхом. Весь зазначений період тіло жінки залишалося лежати в холодильнику, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Подружжя жило в окремому будиночку, розташованому на території громади Sun City Center, створеної для літніх людей на території Хіллсборо. У 2002-му Маргарет Данн померла, але її чоловік не став нікому повідомляти про її смерть. Протягом решти років життя він отримував замість неї соціальну допомогу, що дозволило йому незаконно збагатитися на $ 92 тисячі, вказується в повідомленні Daily Mail.
Сьогодні спадкоємці Алана Данна зізналися, що абсолютно нічого не знали про цю схему. При цьому вони погодилися продати будинок чоловіка і з проданих коштів компенсувати державі викрадені кошти. Після сплати всіх податків і боргів компанії, яка здійснює управління громадою, уряд США зміг отримати трохи більше $ 15 тисяч.
Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...