Американець позивається до дівчини через надмірне користування телефоном під час побачення

Він незадоволений, тому що вона активовувала телефон 10-20 разів на кожні 15 хвилин.

Фото: 24tv.ua

Американець з Техасу Брендон Везмар подав в суд на дівчину, яку запросив на перше побачення, а вона відволікалась і листувалась в смартфоні. Розповідають Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.

37-річний чоловік вимагає повернути витрачені на зустріч 17 доларів і 31 цент, оскільки дівчина постійно листувалась під час сеансу у кінотеатрі. Брендон попросив її або припинити листування, або вийти з залу і переписуватись там.

Дівчина вийшла і поїхала додому. За її словами, в той час її подруга посварилась з бойфрендом, тож вона не могла її не підтримати. Вона назвала чоловіка божевільним і не збирається повертати йому кошти.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...