Американець, який випадково потрапив в Україну, закохався в неї (фото, відео)

Артур Вей, мандрівник з Брукліна, провів 45 днів, подорожуючи Україною. Кілька днів прожив у Карпатах. Своє бачення країни він передав у колоритному відео та публікації в блозі під назвою “12 причин, чому я безумовно залишуся на довше в Україні”.

Два роки тому Артур Вей продав усе в обмін на свою першу камеру. З тих пір він живе, за його ж словами, “з рюкзака”, створюючи короткі відеоролики в усьому світі, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Коли канадська туристична агенція запропонувала йому безкоштовну поїздку в Україну в обмін на розповідь про свої враження у блозі, Вей, який ніколи не був у Східній Європі, без вагань погодився, тільки не чекав чогось особливого від мандрівки.

На запитання “Голосу Америки“, що його найбільше здивувало в Україні, режисер відповідає: “Все, – і пояснює: – У мене було нуль очікувань. Люди їдуть до Парижа з великими очікуваннями. Люди приїжджають в Україну без жодних і в кінцевому результаті приходять в екстаз. Ось звідки справжня радість від подорожей – від здивування, принаймні для мене”.

За словами режисера, він нічого не знав про Україну, крім кількох речей, які бачив у новинах.

“Я ніколи не думав про Україну, – говорить Вей. – Це ганьба, тому що це найбільша країна в Європі, і вона прекрасна”.

Саме цю ідею Вей промотує через своє відео, яке в мережі Facebook переглянуло вже 30 тисяч людей і яке викликало дуже позитивну реакцію в глядачів: “Кожного разу, коли ми чуємо про Україну, – це щось погане в новинах. Але це якраз чому кожний мандрівник, якого я зустрів тут, є здивованим”.

У відеоролику є панорамні кадри, зняті з допомогою дрона, і чуттєві, колоритні епізоди, що передають атмосферу в українських селах і містах.

За 45 днів, які Вей провів в Україні, він встиг відвідати Київ, Львів, Карпати, Буковель, Чернівці, Чорнобиль і деякі малі міста.

“Ми танцювали і розважалися в цьому маленькому містечку з 800 людей у Карпатах, – згадує мандрівник. – Вони нам давали надто багато алкоголю, тому найкращі спогади – це насправді те, що я ледве пам’ятаю. (Якщо ви подивитеся всі мої відеоролики, то побачите, що мені дуже подобається розслаблятися з місцевими мешканцями у всьому світі та веселитися з ними.) Вони були просто божевільні. Вони показали нам так багато своїх танців, музики та культури”.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...