Аллу Пугачову госпіталізували через проблеми з серцем

Співачку вдалося зняти в одній із клінік.

Фото: obozrevatel.com

Патріоти України повідомляють, що за даними деяких ЗМІ, артистка лягла в НДІ імені Вишневського, де медики перевірили стан здоров'я співачки. Інші видання пишуть, що Пугачова перенесла серйозну операцію на серці.

Так, Starhit.ru повідомляє, що артистка звернулася в науково-дослідний інститут Москви через проблеми з судинами. Деякі видання повідомили, що хірурги лікувального закладу обстежили знаменитість і вирішили зробити Примадонні стентування.

Однак пізніше з'явилася інформація, що артистці всього лише провели коронарографію, а ніякого хірургічного втручання не було потрібно. За допомогою цієї процедури діагностують ішемічну хворобу серця. За повідомленнями фахівців, після аналізу результатів обстеження зірці дозволили виїхати у відпустку в Латвію, де її сім'я проводить щоліта.

Пара зупинилася на юрмальської віллі "Марта". Будинок, який орендує Пугачова, розташований неподалік від дачі Лайми Вайкуле. Чоловік Пугачової Максим Галкін виклав в Інстаграм відео, як примадонна разом із Вайкуле обідають у прибережному ресторані.

Це не перша операція співачки на серці. У 2010 році їй встановили 4 стента. У 2008 році відбулася перша операція Пугачової.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...