Актриса Христина Асмус порадувала шанувальників відеороликом своєї маленької доньки

На відео, яке опублікувала Христина, її дочка стоїть у ванній і чистить зуби.

Христина Асмус. Фото з МережіПрихильники відомої актриси Христини Асмус і її чоловіка шоумена Гаріка Харламова вже довгий час намагаються дізнатися, як же виглядає трирічна дочка зіркової пари, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На фотографіях дочка Асмус і Харламова завжди відображена так, що її обличчя не видно. Таким чином батьки дівчинки хочуть вберегти її від недоброзичливців.

В одній з недавніх публікацій в Інстаграм актриси, фанатам все ж вдалося трохи розгледіти обличчя дитини.

"Настюха розумничка", "Крихітка", "Солодка полуничка у моїй дочі теж така піжама", "Яка вона лапочка", "Солодка Гаріковна!", - засипали компліментами дитину фоловерів.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...