А ви вже бачили дворічну телеведучу? (відеодоказ)

Маля веде власне кулінарне шоу!


Фото: maximum.fm

Поки дехто намагається "зварганити" на сніданок яєчню або грінки, 2-річна дівчина Меззі готує такос, піцу, кекси і ще багато чого смачного! Патріоти України та Нескучные новости пропонують побачити то на власні очі.

Неймовірне маля веде "Меззі-шоу", на якому зараз є 10 шалено популярних роликів. Кожного разу батько з донечкою (а саме татусеві на думку спала ідея для зйомок відео) вигадують щось нове і складніше. Це вам не витягнути пельмені з морозилки, або зробити канапку!


Десерт наче нічогенький, справді простий рецепт.

Хтось очікував, що 2-річне дівча зготує вареники? Несіть сметанку!

А як щодо начос під звуки металу? Тепер ви бачили все!

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...