А як же імпортозаміщення? В'єтнам постачатиме на Росію ще більшу кількість мавп

​Про збільшення поставок йшлося під час переговорів заступника голови Россільгоспнагляду Миколи Власова з торговим радником посольства В'єтнаму в Росії Зионг Хоанг Мінем.

Раніше в одному з великих в'єтнамських розплідників по розведенню мавп були російські інспектори, і тепер, за словами торгового радника, у В'єтнамі очікують рішення про його атестацію Россільгоспнаглядом, передають Патріоти України.

При цьому представники відомства заявили, що розглянуть можливість імпорту мавп, проте підкреслили, що в Росії суворі вимоги до експортерів приматів в частині захворювань, спільних з людиною.

На сьогоднішній день правом на поставки мавп в Росію володіє тільки один розплідник В'єтнаму. Тварини ввозяться в науково-дослідних цілях, пояснили в службі.

Крім того, в Россільгоспнагляді повідомили, що Зионг Хоанг Мінь вис казав бажання В'єтнаму збільшити число рибопереробних підприємств, які мають доступ до російського ринку. Зокрема, потенційними постачальниками є ще 92 заводи з виробництва рибо- та морепродукції.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ситуація нагадує початок вторгнення РФ": Військкор заявив про перекидання бійців ГУР до Часового Яру

неділя, 28 квітень 2024, 22:52

Військовий журналіст Андрій Цаплієнко заявив, що Україна перекинула до Часового Яру на Донеччині бійців Головного управління розвідки для оборони міста. Про це він повідомив із посиланням на власні джерела у спецслужбі, передають Патріоти України. "За ...

У Telegram поширюють фейк про евакуацію на Полтавщині, в ДСНС відреагували

неділя, 28 квітень 2024, 22:41

У мережі шириться фейкова інформація від ДСНС про нібито проведення евакуації з низки населених пунктів Полтавської області через ракетні обстріли РФ. Про це повідомляє ДСНС, передають Патріоти України. "Через месенджер Telegram розповсюджується інформ...