30 срібняків у ворота: Голкіпера за зраду закидали фальшивими купюрами

Воротаря "Мілана" і збірної Італії U-21 Луїджі Доннарумму закидали не справжніми доларами під час матчу молодіжного чемпіонату Європи.

Фото: gazeta.uaПричиною такої поведінки уболівальників, як повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости, стало рішення 18-річного футболіста піти з "Мілана".

Сторони не змогли домовитися про новий контракт. В результаті один з найперспективніших воротарів світу може стати вільним агентом наступного літа.




Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сі Цзіньпін формує "китайську Європу", - Портников

вівторок, 30 квітень 2024, 12:41

"Під час свого перебування у Пекіні державний секретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен попереджав своїх китайських співрозмовників — насамперед голову КНР Сі Цзіньпіна та міністра закордонних справ Ван Ї про наслідки військово-технічного співробітницт...

"Бей своих, чтоб чужие боялись": Міноборони РФ штрафує своїх військових за "мангали" для захисту від дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 12:27

Військова автоінспекція міноборони РФ почала штрафувати своє «гарматне м’ясо» за встановлення на техніку спеціальних екранів, для захисту від українських FPV-дронів. Про це повідомляє The Insider з посиланням на відповідні скарги у Telegram-каналах про...