30 футбольних вболівальників у Нігерії віддали Богу души через ураження струмом

Під час перегляду матчу улюбленої команди на них впав високовольтний кабель.

Фото: fakty.ictv.ua

Футбольний клуб Манчестер Юнайтед вже висловив свої співчуття рідним загиблих і потерпілих, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Трагедія сталася у місті Калабар у той час, коли вболівальники дивились чвертьфінал Ліги Європи. Як розповіли очевидці, вони побачили спалах на трансформаторі, після чого кабель високої напруги впав на дах клубу.омерли на місці, ще двоє – в лікарні. Близько 50 осіб дістали поранення, – йдеться у повідомленні.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Дорога сейчас просто адская": Прототип цифрової речниці МЗС їздила 2022-го до Донецька

середа, 1 травень 2024, 21:51

Міністерство закордонних справ України вперше створило з використанням технологій штучного інтелекту цифрову особу Вікторію Ші, яка офіційно коментуватиме консульську інформацію. З кого "списали" образ та чому обурилася Мережа, Патріоти України пропону...

"Помогите нам срочно, подойдет любое г*вно": Окупанти скиглять, що ЗСУ спалюють їх дронами в районі Бахмута (відео)

середа, 1 травень 2024, 21:03

Російські окупанти скаржаться на те, що українські військові “спалюють” їх “маленькими пташками” в районі міста Бахмута Донецької області. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Як зазначається,...