"130 тис. людей евакуйовано. 420 об’єктів заміновано. Росію накрила хвиля "тероризму", - блогер

І це лише за останні два дні "телефонного терору". А що б було у разі терору справжнього?

Симптоматичним є те, що на четвертий день влада так і не придумала, хто винен у психологічній атаці на росіян. А це наштовхує на думки: а) влада і сама була здивована цій хвилі; б) росіян підводять до потенційної можливості терактів як таких – у кінці хвилі телефонних дзвінків, повідомляють Патріоти України.

Ми маємо зрозуміти одну з найважливіших особливостей терористичного акту як політичної технології. Якщо теракт має не кривавий, але масовий характер, – населення лякається, стає пасивним та розчаровується у системі державної безпеки (а система безпеки – це головний стержень, на якому стоїть колос на ім’я Росія). Якщо теракт масовий і кривавий – то населення вимагатиме від влади відповіді, а російська влада з "радістю" відповідь цю надасть - введе війська куди треба.

Версій декілька. Перша. На вихідні у Росії відбувся так званий день єдиний день голосувань, коли проводились 5810 місцевих виборчих кампанії. Зрозуміло, вибори і насилля – рідні брати у Росії. І не лише у Росії. Тому, і перша версія – евакуація виборчих комісії з метою "коригування" результатів виборів. А решта "мінувань" - відвернути увагу.

Версія друга – хуліганство. Коли держава виправдовує і застосовує насилля щодо інших націй вона розширює межі прийнятної поведінки і для власного населення. Тому кожен російський постріл з "Граду" в Україні відгукнеться і всередині російського суспільства.

Хоча версія хуліганства – малоймовірна. 420 телефонних мінувань за два дні складно провести для пересічних хуліганів. Тому – швидше за все кампанія психологічного терору росіян – керована.

Версія третя. Цілеспрямована інформаційна кампанія Росії з метою залякати власне населення. Ця версія буде підтверджена лише у тому випадку, коли у кінці відбудеться справжній теракт. Саме тоді населенню на блюдечку подадуть "хто винен" і "що робити" - умовно кажучи куди ввести війська. Версія вірогідна. Особливо перед виборами президента.

Версія четверта. Патріотична. Спецслужби України чи пересічні неформальні організація вирішили опустити Росію у приблизно той стан у якому українці проживали з 2014 року – стан очікування терактів. Версія малоймовірна, оскільки жодна політична сила у нас не оголошувала навіть можливості перенести війну з території України на територію Російської Федерації. Кубаньнаш, свободу Татарстану, повернемо Якутію Монголії, Кавказ - для кавказців і т.д. – офіційно про це ніхто не заявляв.

У патріотичну версію можна було б повірити, якби не версія три дріб чотири. Не забуваємо, що 27 вересня у Європарламенті пройдуть слухання про неофашизм в Україні. Чи буде до них готуватись Росія? О, так як ніхто. Чи можуть себе українські "неофашисти" проявити і на території Росії? Якщо вірити в "український фашизм", то вони просто зобов’язані так зробити. Тим більше, що жертви серед росіян – це уже давно не проблема для Кремля. А докази – вистачить і "незгораємой" візитки Яроша.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...

Окупанти хотіли вкрасти українську міну, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:44

Українські захисники з тактичної групи «Адам» влаштували пастку для надмірно цікавих російських загарбників. Відповідним відео поділився у себе у Telegram-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Скориставшись непереборною тягою окупа...